Труба нержавіюча безшовна харчова

Одним із затребуваних різновидів металопрокату, що використовуються в промисловості, є труба нержавіюча безшовна харчова, виготовлена зі сталі марки 08Х18Н10 (AISI 304) або 12Х18Н10Т (AISI 321). Основними нормами, що регламентують виготовлення цього матеріалу, є ГОСТ 9941-81 і ГОСТ 9940-81, за рахунок чого готові вироби повністю відповідають технічним вимогам до обладнання, що застосовується в харчовій промисловості.

Якими властивостями та характеристиками виділяється нержавіюча безшовна харчова труба марки 08Х18Н10? Який спосіб виробництва матеріалу забезпечує його довговічність, якість та надійність, незалежно від сфери експлуатації?

Вибираємо високоякісні вироби із гарантією якості

Чому саме цей тип нержавіючої труби такий затребуваний серед покупців нашої компанії? Головними видатними особливостями готової продукції є:

  • Підвищена стійкість до дії корозії та іржі, а також активних та агресивних хімічних компонентів;
  • Висока механічна міцність, за рахунок якої трубопроводи можуть монтуватися в різних експлуатаційних умовах;
  • Відмінна зварюваність матеріалу, завдяки якій забезпечується абсолютна герметичність магістралей;
  • Висока стійкість нержавіючої харчової труби до постійного високого тиску та перепадів температури.

Використання у виготовленні харчової нержавіючої безшовної труби за ГОСТ 9941-81 та 9940-81спеціальних нержавіючих сплавів, що входять до «харчової» групи, а також переважання у складі сталі нікелю та хрому, забезпечує підвищені антикорозійні властивості матеріалу, а також більш високу стійкість до . Вартість готових виробів безпосередньо залежить від таких факторів, як склад сталі та фізичні розміри металопрокату, куди входять діаметр нержавіючої труби та товщина стінок.

Чому купувати матеріал варто у нас?

Бесшовная нержавеющая пищевая труба классифицируется при изготовлении по нескольким основным категориям:

  • Холоднодеформированная;
  • Теплодеформированная;
  • Горячедеформированная.

Незважаючи на те, що такі вироби найчастіше використовуються в роботі харчового обладнання та магістралей, трубу також застосовують для виготовлення деяких сантехнічних елементів, меблевих аксесуарів або поручнів сходових маршів. Така затребуваність пояснює високий попит на цей матеріал у нашій компанії, основними перевагами якої є:

  1. Широкий асортимент пропонованого нержавіючого металопрокату;
  2. Кваліфіковані консультації фахівців, які допомагають вибрати трубу з орієнтиром на потреби замовника;
  3. Вигідна та приваблива вартість продукції на тлі пропозицій наших конкурентів;
  4. Доставка необмеженого обсягу та партій товару на об’єкт клієнта.

Сьогодні купівля нержавіючої безшовної харчової труби AISI 304 у нашій компанії – це вигідне та далекоглядне вкладення бюджетних коштів.

Труба нержавіюча харчова з доставкою по Харкову та Харківській області.

nerzhaveyka.kharkiv.ua

ЗАМОВИТИ ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК

ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!

Ми доставляємо нержавіючий металопрокат в будь-які регіони України. За більш детальною інформацією та питаннями, що Вас цікавлять, зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом. Будемо раді допомогти Вам!

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: