Труба безшовна нержавіюча кислотостійка.

Особливості деяких видів виробництва та промисловості мають на увазі використання особливих високоміцних та довговічних матеріалів, за допомогою яких можна виконати якісний монтаж трубопроводів та обв’язування технологічного обладнання. На підприємствах, де використовується величезна кількість їдких та агресивних хімікатів, кислот та лугів, їх транспортування з одного виробничого цеху до іншого, повинно здійснюватися лише магістралями, виконаними з кислотостійкої труби, що регламентується чинними нормами та стандартами.

Забезпечити якісним матеріалом у вигляді нержавіючої безшовної кислотостійкої труби будь-яке підприємство, незалежно від його масштабів, пропонує наша компанія, відома по всій країні, як серйозний і надійний виробник металопрокату. Чому кислотостійка нержавіюча труба, це практичний та зносостійкий матеріал? Чи буде вигідною його покупка у нашій компанії?

Нержавіюча кислотостійка труба – використовуємо тільки практичний матеріал у промисловості

Цей тип матеріалу є особливим, тому що безшовна кислотостійка труба не може бути замінена нержавіючим виробом, не призначеним для транспортування кислот та лугів. Щоб ця труба могла залишатися стійкою до агресивного впливу кислот, наші фахівці виготовляють її, орієнтуючись на ГОСТ 9941-81, який детально та докладно описує всі етапи виробництва та інші особливості, що впливають на кінцевий результат. Як сировина для виготовлення безшовної нержавіючої кислотостійкої труби, використовується дві марки сталі: 10Х17Н13М2Т (AISI 316) та 12Х18Н10Т (AISI 321), кожна з яких містить достатню кількість хімічних елементів, що надають виробам підвищену стійкість при експлуатації в агресії.

Крім того, що кислотостійка нержавіюча труба здатна ефективно транспортувати кислоти та луги, вона є стійкою до впливу корозії, тому трубопроводи з цього матеріалу можна встановлювати на відкритому повітрі та в тих регіонах, де спостерігається підвищена вологість та екстремально низькі температури.

Купити нержавіючу кислотостійку трубу в нашій компанії, Харкові та інших містах країни, нові та постійні клієнти хочуть з таких вагомих причин:

  • Ідеальна якість матеріалів, що підтверджується сертифікатами;
  • Розумна та приваблива вартість, незалежно від обсягу партії;
  • Постачання готової продукції на довгостроковій основі в будь-який регіон країни;
  • Виготовлення будь-якого обсягу матеріалу за індивідуальним замовленням клієнта, із зазначеними ним розмірами, діаметрами та товщиною стінок.

Замовлення кислотостійкої безшовної труби найзручніше зробити через офіційний сайт, де також можна скористатися послугами кваліфікованих фахівців, які допоможуть оформити заявку.

Чому купувати нержавіючу кислотостійку трубу краще у вас?

Наша компанія відома на вітчизняному ринку вже довгі роки. Склади, що діють, відкриті в багатьох великих містах країни. Ціни нижчі та привабливі, ніж у реалізаторів та посередників.

Чи є у вас послуга доставки

Так, ми пропонуємо доставку безшовної кислотостійкої труби по Харкові, з можливістю самовивезення зі складу в обласному місті або з доставкою логістичними компаніями;

Чи можете ви нарізати трубу в розмір?

Так, спеціалісти виконують порізку у розмір і оправляють готові заготівлі замовнику;

Які гарантії якості ви надаєте?

Власний відділ контролю якості та приймання готової продукції виключає наявність дефектів у виробах, тому до покупця труба потрапляє тільки в ідеальному стані.

nerzhaveyka.kharkiv.ua

ЗАМОВИТИ ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК

ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!

Ми доставляємо нержавіючий металопрокат в будь-які регіони України. За більш детальною інформацією та питаннями, що Вас цікавлять, зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом. Будемо раді допомогти Вам!

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: