Надійні системи опалення

Найголовнішим у створенні якісних та довговічних систем опалення є трубопровід. Існує безліч варіантів виконання подібного типу робіт, часто це залежить від розташування труб. Чи буде це зовнішня система опалення, або труби будуть знаходитися всередині стін підлоги.

Матеріал виробів

Поговоримо про один з основних факторів, які допоможуть створити повноцінну систему. Для цього потрібно підібрати якісний метал. За багатьма факторами в цій галузі лідирує нержавіючий металопрокат, і ось чому:

  • Завдяки хімічному складу нержавійки, вона має корозійностійкі та вологостійкі властивості (навіть в агресивних середовищах)
  • При підвищенні температур трубопровід менш схильний до лінійного розширення. Завдяки цьому його можна встановлювати всередині стіни, не боячись неприємних наслідків.
  • Відмінні значення жорсткості та твердості. Трубам з корозієстійкої сталі не такі страшні механічні пошкодження, що допомагає їм витримувати тиск до 15 атмосфер.
  • Можливість використання за високих температур. Рідина, що проходить через нержавіючі труби в безпечному діапазоні, може коливатися до 400°С.
  • Простота під час монтажу. Не потрібно ніяких спеціальних пристроїв, апаратури або фітингів, при використанні в системах буде достатньо звичайних.

Якісний трубопровід – запорука довговічної системи обігріву.

Для безперебійної роботи систем обігріву, без частого ремонту чи реконструкцій необхідно вибрати якісну нержавіючу трубу. Вибір нержавіючої сталі, що зберігає кошти на ремонт систем, і збільшує термін експлуатації.

nerzhaveyka.kharkiv.ua

ЗАМОВИТИ ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК

ДОСТАВКА ПО ВСІЙ УКРАЇНІ!

Ми доставляємо нержавіючий металопрокат в будь-які регіони України. За більш детальною інформацією та питаннями, що Вас цікавлять, зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом. Будемо раді допомогти Вам!

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ: